avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Comunicare hotarare civila-Anulare permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Comunicare hotarare civila-Anulare permis de conducere

Caseaza in tot sentinta recurata, in sensul ca:
Admite cererea.
Constata ca permisul de conducere nr. ... a fost obtinut cu incalcarea normelor legale.
Defintiva.

Acesta este raspunsul pe care l am primit din partea instantei in urma procesului de anulare a permisului de conducere pentru fisa medicala, care acum 5 ani nu a fost inregistrata la clinica medicala unde am fost consultata.
Mentionez ca nu am savarsit nicio infractiune la regimul de circulatie.
Am urmat acum 2 luni din nou scoala de soferi iar cannd am fost sa dau de permis mi-au spus ca trebuie sa ma prezint la un an dupa ce a fost emisa aceasta hotarare.
Va rog frumoos, spune-ti-mi si mie daca este normal acest lucru, avand in veedere ca nu am fost condamnata prin hotarare, doar mi s-a anulat permisul.Ce este de facut?
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2016
GrigoreAngelica, utilizator

Alte discuții în legătură

Fisa medicala falsa, anulare permis AngelicaLiliana AngelicaLiliana Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals(fisa medicala auto) pot da pentru permis auto?Mentionez ca am avut un proces care s a incheiat cu anularea ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ce inseamna decizia aceasta ROBERTOFREDY ROBERTOFREDY Ora estimata: 09:00 Complet: S2 Completul nr. 1R Tip solutie: Admis recurs Solutia pe scurt: Dec.778/R - Admite recursul declarat de inculpatul CIOMÎRTAN ... (vezi toată discuția)
Bună seara! soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa ... Sorina199093 Sorina199093 Bună seara! Soțul meu a fost condamnat în 2014 la pedeapsa 1an pentru conducere fără permis. Și-a executat pedeapsa. Să înscris la scoala de șoferi ... (vezi toată discuția)