avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fisa medicala falsa, anulare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fisa medicala falsa, anulare permis

Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals(fisa medicala auto) pot da pentru permis auto?Mentionez ca am avut un proces care s a incheiat cu anularea permisului auto.Multumesc!
Ce pedeapsa ati primit?
Caseaza in tot sentinta recurata, in sensul ca:
Admite cererea.
Constata ca permisul de conducere nr. ... a fost obtinut cu incalcarea normelor legale.
Defintiva.

Acesta este raspunsul pe care l am primit din partea instantei in urma procesului de anulare a permisului de conducere pentru fisa medicala, care acum 5 ani nu a fost inregistrata la clinica medicala unde am fost consultata.
Mentionez ca nu am savarsit nicio infractiune la regimul de circulatie.
Am urmat acum 2 luni din nou scoala de soferi iar cannd am fost sa dau de permis mi-au spus ca trebuie sa ma prezint la un an dupa ce a fost emisa aceasta hotarare.
Va rog frumoos, spune-ti-mi si mie daca este normal acest lucru, avand in veedere ca nu am fost condamnata prin hotarare, doar mi s-a anulat permisul.Ce este de facut?
Nu pare in regula, mai mergeti inca o data la politie, poate nimeriti alt functionar care intelege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare hotarare civila-anulare permis de conducere GrigoreAngelica GrigoreAngelica Caseaza in tot sentinta recurata, in sensul ca: Admite cererea. Constata ca permisul de conducere nr. ... a fost obtinut cu incalcarea normelor ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac in contencios administrativ AngelicaLiliana AngelicaLiliana Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala si obtinerea permisului AngelicaLiliana AngelicaLiliana Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals, pot da pentru permis auto?Multumesc! (vezi toată discuția)