Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.Am fost chemata in judecata( dupa 4 ani de la obtinerea permisului) pentru anularea permisului auto si mi s-a dat aceeasta solutie: Admite recursul. Casează în tot sentinţa recurată, în sensul că: Admite cererea. Constată că permisul de conducere nr.91944/06.08.2010 al pârâtei a fost obţinut cu încălcarea normelor legale. Definitivă.
Mentionez ca inainte m-am judecat la Giurgiu unde am castigat procesul insa Prefectura a facut recurs.Aceasta solutie mi s-a dat la Curtea de apel din Bucuresti.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca mai este ceva de facut, daca as putea sa contest in vreun fel.Nu as mai vrea sa o iau din nou de la capat, sa sustin examenul teoretic si practic.Multumesc!
Nu mai aveti alte cai de atac decat cele extraordinare: contestatia in anulare si revizuirea, daca sunt indeplinite conditiile legale ptr. a formula aceste cai de atac.
Recurs???
ContSters208842
Am pierdut un proces la Tribunalul Dolj, dar am castigat recursul la Curtea de Apel Craiova, in litigii de munca.
Scoala mai poate declara un eventual ... (vezi toată discuția)