avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea permis auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea permis auto

Buna seara!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.Sunt chemata in judecata pentru anularea permisului auto si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa nu se intample asta.Mentionez ca mi-am refacut fisa medicala insa nu am depus-o in 25 zile, nu am stiut acest lucru.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Zabarita , utilizator 00:38, 28 Februarie 2014
Cum s-a constatat ca fisa medicala este falsa, de catre cine si cu ce ocazie?

Daca spuneti ca a fost facuta "pe bune" de ce ati mai refacut-o si nu v-ati demonstrat nevinovatia?
S-a constat de catre inspectoratul de politie unde am sustinut examenul auto.Mentionez ca acum 4 ani am dat de permis.Acum au constat ca este falsa, intruct nu sunt inregistrata la Policlinica unde am sustinut analizele.Am refeacut-o in cazul in care o sa-mi-o ceara ca dovada la dosar.
Zabarita a scris:

cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.

Cat adevar exista in aceasta afirmatie?

De exemplu, la oftalmologie v-au verificat acuitatea vizuala, v-au pus sa identificati cifrele colorate sau sa cititi literele cu diverse dimensiuni, etc.?

Daca spuneti ca ati facut analizele de ce nu apare inregistrata fisa medicala la policlinica?

In momentul in care analizele au fost facute "pe bune" atunci mergi pana in panzele albe sa demonstrezi acest lucru.

Nu vad rostul refacerii fisei medicale dupa 4 ani de la obtinerea permisului, ati fost obligata de pokitie sa o refaceti? In baza carui temei legal?

Una este sa mergi la policlinica in plimbare si sa dai fisa medicala sa se ocupe paznicul de ea si alta sa mergi din cabinet in cabinet, sa stai la coada si sa faci efectiv analizele.

Pe care din cele 2 variante ati "mers"?

De fapt cum s-a ajuns la verificarea fisei medicale acum dupa 4 ani de la obtinerea permisului de conducere? Sau este vorba despre vreun serviciu rutier gen "Arges" si se fac verificari?

Am intrat din cabinet in cabinet.Nu este vina mea ca nu am fost inregistrata, este vina autoritatilor medicale care trebuia sa urmareasca activitatea tuturor cabinetelor.Am dat declaratie si am sustinut ca am fost la policlinica unde am sustinut toate analizele.Este vorba de medicii care eliberau fise medicale false pentru permisul auto iar inspectoratul de politie din Giurgiu a deschis aceasta ancheta si a inceput cu perioada 2010, atunci cand am dat si eu de permis auto.Ei au mers la Policlinica unde au constatat ca nu am fost inregiostrata in niciun registru iar parafele medicilor sunt diferite.Sunt cercetata pentru uz de fals in dosarul pensal iar in dosarul civil pentru anularea permisului auto.
Apelati la un avocat daca nu ati facut-o pana acum, acuzatiile sunt grave iar consecintele pe masura.

Din cate stiu la fiecare cabinet trebuie semnat intr-un registru al medicului care a facut controlul dar poate gresesc, in orice caz, fisa medicala trebuia inregistrata la final la registratura policlinicii dupa ce avea toate parafele si semnaturile medicilor.

Daca dvs. afirmati ca ati fost din cabinet in cabinet atunci de unde a aparut problema parafelor, doar nu aveau medicii mai multe tipuri de parafe.

Fisele medicale nu au cum sa fie falsificate de catre medici, ei isi luam "malaiul" si isi puneau parafa fara sa consulte persoana, nu aveau motive sa foloseasca o parafa diferita de cea utilizata in mod normal sau sa nu inregistreze fisa in registrul lor. Toate astea in conditiile in care persoana care isi facea FM era in cabinet!

Vreti sa spuneti ca ati fost in cabinet iar medicul a folosit o parafa falsa?! Exclus!

Mai degraba cred ca vorba de vreo "retea" din policlinica care avea parafele medicilor si din acest motiv se considera FM ca fiind falsa.

Alte discuții în legătură

Informatii false trecute de medic in fisa medicala auto, cat. b cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o chestiune, cu care ma confrunt. Am mers la o clinica privata, in vederea intocmirii fisei medicale necesare la preschimbarea permisului de ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac in contencios administrativ AngelicaLiliana AngelicaLiliana Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la ... (vezi toată discuția)
Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele medicale alina81 alina81 Buna ziua, In ultima vreme ma confrunt cu o problema la care as dori un sfat pentru a o rezolva. as dori sa imi schimb medicul de familie deoarece sunt ... (vezi toată discuția)