avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea permis auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea permis auto

Buna seara!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la Policlinica si mi-am facut toate analizele necesare.Sunt chemata in judecata pentru anularea permisului auto si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa nu se intample asta.Mentionez ca mi-am refacut fisa medicala insa nu am depus-o in 25 zile, nu am stiut acest lucru.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Zabarita , utilizator 00:38, 28 Februarie 2014
Consecintele care ar putea fi?mai mari decat o amenda administrativa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii false trecute de medic in fisa medicala auto, cat. b cosming2018 cosming2018 Buna ziua, Am o chestiune, cu care ma confrunt. Am mers la o clinica privata, in vederea intocmirii fisei medicale necesare la preschimbarea permisului de ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac in contencios administrativ AngelicaLiliana AngelicaLiliana Buna ziua!Aceeasi problema cu care se confrunta majoritatea oamenilor,fisa medicala pentru permis auto.S-a constat a fi falsa, cu toate ca am mers la ... (vezi toată discuția)
Fostul medic de familie refuza sa imi elibereze fisele medicale alina81 alina81 Buna ziua, In ultima vreme ma confrunt cu o problema la care as dori un sfat pentru a o rezolva. as dori sa imi schimb medicul de familie deoarece sunt ... (vezi toată discuția)