avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urmarirea penala si obtinerea permisului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urmarirea penala si obtinerea permisului

Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals, pot da pentru permis auto?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AngelicaLiliana , utilizator 15:34, 23 Septembrie 2015
Puteti sustine examenul de conducere , in vederea dobandirii permisului de conducere pe drumurile publice.

Si nu se poate anula ca a fost dobandit in timpul cercetarii penale?
Chiar daca va condamna, nu este cazul in privinta acestei infractiuni.
In cazul in care sunt urmarita penal pentru uz de fals (fisa medicala auto) la asta m-am referit.Pot sa sustin examenul pt obtinerea permisului pana la clarificarea dosarului pe panal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa medicala falsa, anulare permis AngelicaLiliana AngelicaLiliana Daca sunt urmarita penal pentru uz de fals(fisa medicala auto) pot da pentru permis auto?Mentionez ca am avut un proces care s a incheiat cu anularea ... (vezi toată discuția)
Drept inscriere examen auto JosefC JosefC Buna ziua.Am si eu cateva intrebari.Din cate am aflat de pe acest forum, dupa 1 an de la data pronuntarii sentintei civile, am dreptul sa dau din nou de ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre obtinerea permisului pentru persoanele cu cazier crina25 crina25 Buna seara Am un prieten care in 2000 a fost condamnat pentru o fapta care nu are nici cea mai mica legatura cu infracţiuni legate de legislatia rutiera. De ... (vezi toată discuția)