avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sfaturi legislative impozitare venituri site online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sfaturi legislative impozitare venituri site online

Buna ziua,

Doresc sa construiesc 1 sau mai multe situri web, pe diferite teme, gen, feminim, bucatarie, stiri, massmedia, etc.
Care sunt etapele legislative, ce taxe se platesc, cum se impoziteaza veniturile (reclama google, recmala din diferite surse.)
Care sunt pasii legislativi pentru realizarea unui website de genul.
Mentionez ca nu am cunostiinte legislative, ce impune legislatia tari in aceasta privinta.
Sau se pot face pe persoana fizica neplatind nici un fel de taxa pe eventualele incasari ale sitului (din reclame, si din alte surse).

Specific ca nu doresc sa practic nici un fel de comert online.

Cunostintele mele sunt doar de IT si promovare SEO.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:54, 20 Ianuarie 2016
Va deschideti un srl si apoi incepeti activitatea pentru a putea fi impozitat pentru veniturile obtinute.
Vedeti ce cod caen puteti alege. Cititi ce indicatii va da la codul caen 6201 Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client) Aceasta clasa include activitatile de scriere (programare), modificare, testare si asistenta privind produsele software. Este asemenea inclusa scrierea de programe urmand indicatiile utilizatorilor (programe orientate pe client). Aceasta clasa include: -proiectarea structurii si continutului si/sau scrierea codului de calculator necesar pentru a crea si implementa: -sisteme software -aplicatii software -baze de date -pagini web -adaptarea software-ului potrivit cerintelor specifice, adica modificarea si configurarea unei aplicatii existente astfel incat devine compatibila si functionala, potrivit mediului sistemului informatic al clientului Aceasta clasa exclude: -publicarea pachetelor de programe, vezi 5829 -transpunerea sau adaptarea software-ului nespecializat pentru o anumita piata, pe cont propriu, vezi 5829 -planificarea si proiectarea sistemelor de calcul electronic ce integreaza echipament, software si tehnologii de comunicatii, chiar daca software-ul furnizat este o componenta integranta, vezi 6202

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen pentru servicii informatica rolex rolex Pentru infiintarea unui SRL-D as avea nevoie de codurile CAEN pentru urmatoarele activitati 1.grafica pe calculator 2. crearea de sotware 3.vanzari ... (vezi toată discuția)
Codurile caen se cumuleaza la norma de venit? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa stiu urmatoare informatii, pot sa imi aleg mai multe coduri CAEN? si daca da in cazul in care aleg impozitarea la norma de venit se ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cfv1000 cfv1000 Buna ziua Am nevoie sa imi fac un PFA si am nevoie de niste informatii. PFA-ul e pentru presatari servicii - programare web. Sunt web developer. Din cate ... (vezi toată discuția)