avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenirea din ccc in martie 2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenirea din ccc in martie 2010

In martie 2010 am revenit din ccc la acelasi salariu pe care il aveam la intrarea in ccc. Cat timp am fost in ccc colegii mei au beneficiat de 2 mariri salariale. Ce lege si ce articol exact era in vigoare la acea vreme?
Cel mai recent răspuns: Catincutza , utilizator 16:24, 16 Ianuarie 2016
in 2010 era in vigoare urmatorul text de lege:

Legea 202/2002 privind egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi :
art.10
...
(7) La încetarea concediului de maternitate sau a concediului de creştere şi îngrijire a copilului în vârstă de până la 2 ani, respectiv 3 ani în cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se întoarce la ultimul loc de muncă sau la un loc de muncă echivalent, având condiţii de muncă echivalente şi, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătăţire a condiţiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenţei.
Catincutza a scris:
Multumesc! Se mai poate face ceva pentru a-mi redobandi drepturile pierdute atunci?

Pentru continuarea aceleasi discutii intrati tot pe acest topic si folositi butonul "raspunde".
Din 2010 nu mai puteti face nimic, intrucat chiar daca ati promova o actiune in instanta se va invoca prescriptia dreptului la actiune.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajuta-ma te rog stefananca stefananca buna am prelungit ccc pina la 3 ani si as dori sa stiu ce drepturi am pe mai departe privind intoarcerea la serviciu lucrez la patron (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic tetida tetida Buna ziua, In luna noiembrie inceteaza concediul pentru cresterea copilului. Doresc sa stiu ce drepturi am la intoarcerea la munca. Pot fi concediata ... (vezi toată discuția)
Lamurire stefananca stefananca in data de 2 aprilie anul acesta copilul meu implineste 3 anisori mentionez ca am prelungit ccc patronul la care am lucrat mai este obligat de lege sa ma ia ... (vezi toată discuția)