avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajuta-ma te rog
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajuta-ma te rog

buna am prelungit ccc pina la 3 ani si as dori sa stiu ce drepturi am pe mai departe privind intoarcerea la serviciu lucrez la patron
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 8 Februarie 2012
Legea nr 202/2002 privind privind egalitatea de sanse intre femei si barbati
Art. 10 (7) La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

De asemenea, angajatorul poate decide, in conditiile legii, concedierea dvs imediat dupa revenirea din CCC.
angajatorul mai este obligat de lege sa ma ia inapoi la serviciu?
La terminarea CCC, dvs aveti dreptul de a va intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ati fi avut dreptul in timpul absentei.

Unui drept subiectiv aparţinând unei persoane îi corespunde, de regulă, o obligaţie corelativă a unui alt subiect de drept, adică a persoanei căreia i se pretinde să dea ceva ori să aibă o anumită conduită faţă de titularul dreptului subiectiv. ... in speta, angajatorului ii incumba obligatia de a va primi inapoi la munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. legea privind creșterea salariala ce a avut loc in ... Raluca435 Raluca435 Buna ziua. Legea privind creșterea salariala ce a avut loc in timpul suspendarii contractului meu,la revenirea din ccc se aplica si pentru privat sau doar ... (vezi toată discuția)
Transfer loc de munca dupa ccc meryet meryet Ma numesc Marieta si am doi copii de 2 ani si respectiv 1 an ,si la anul trebuie sa ma intorc la lucru .Pentruca serviciul meu este unul solicitant si ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu dupa cic Mara01 Mara01 Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: daca angajator propune angajatei care se intoarce la serviciu dupa CIC, un alt post cu un salariu mai mic decat cel pe ... (vezi toată discuția)