avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare oug 44/2015
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare oug 44/2015

Buna ziua.Am o intrebare legata de oug 44/2015
Sant administratorul unui srl care la 30 septembrie 2015 am avut datorii catre anaf
dar numai accesorii (dobanzi si penalitati de intirziere) pentru care am facut o esalonare de plata in octombrie 2014 pe care le achit la zi fara nici o intirziere impozitele care sint scadente le platesc la fel fara nici o zi intirzire.Am fost la administratia financiara sa vad cum pot rezolva problema sa scap de penalitati si 54.2 % din dobanzi ,si mi sa spus ca nu beneficiez de stergerea penalitatilor numai de cea a dobinzilor deci 54.2%.Si asta numai daca achit toata suma esalonata pina la 31 martie.Dupa care sa depun o cerere pentru a mi se da inapoi cei 54.2%.
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Santa , utilizator 22:22, 16 Ianuarie 2016
ma scuzati dar am uitat sa pun intrebarea?.se poate face discriminare intre doua societeti comerciale amandoua avind penalitati datorate catre buget. doar ca cea care are esalonare nu beneficiaza de stergerea datoriilor cu toate ca are toate platile la zi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as vrea sa stiu cum se calculeaza suma datorata ca ... bellman bellman Buna ziua! As vrea sa stiu cum se calculeaza suma datorata ca impozit pe un apartament cu tot cu penalitati si dobinzi in cazul intirzierii platii. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala tig tig Buna ziua, Doresc sa aflu totul despre Legea Amnistiei Fiscale. Este sau nu este in vigoare. Are sau nu are norme de aplicare. Am un caz personal ... (vezi toată discuția)
Majorari si dobinzi de intirziere Eva_56 Eva_56 Un ONG detine un autoturism pentru care nu a achitat fondul de mediu. Care era nivelul majorarilor si dobinzilor de intirziere pentru anii 2006 si ... (vezi toată discuția)