avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de pariuri sportive - cod 9200
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de pariuri sportive - cod 9200

Buna ziua!
Ma intereseaza sa deschid o agentie de pariuri sportive. Consider ca aceasta activitate se incadreaza la cod caen 9200 - cod interzis de lege, dar care (am inteles ca) poate fi aplicat cu specificatia "cu respectarea prevederilor legislatiei in vigoare". Ma intereseaza daca cineva a mai constituit un astfel de SRL, daca mai trebuie respectate alte cerinte fata de ONRC (de ex., cod unic de activitate sau alte declaratii si acte suplimentare pentru inmatriculare si autorizarea SRL) si/sau alte autorizari si inregistrari necesare ulterior infiintarii societatii (si eventual la ce organisme/autoritati, taxe suplimentare etc. - banuiesc ca la AFP se face o declaratie speciala).
Mentionez ca din ce am inteles societatea va activa avand un contract sau chiar un contract de franciza cu o societate cu acelasi obiect de activitate dintr-o alta tara.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, Mihai1182 Mihai1182 Am o societate cu cod CAEN 9200(jocuri de noroc).Am toate taxele platite la zi.Daca inchei un contract de franciza cu o societate organizatoare de pariuri ... (vezi toată discuția)
Firma pariuri sportive - microintreprindere? LAURADE LAURADE Sunt un srl care are cod caen 9200-activ din jocuri de noroc si pariuri inca de la infintare. Activitatea propriuzisa se rezuma la o factura pe luna pe care ... (vezi toată discuția)