avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita

Sunt executata silit pentru un card de cumparaturi de 2 ani pentru suma de 6000 lei. Locuinta unde locuiesc este ipotecata pentru un credit pe 30 ani aici nu am nici o datorie platesc ratele la timp. De unde recupereaza banca banii daca nu suntem nici unul angajati? Ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:36, 16 Ianuarie 2016
Din salariu sau ce alte bunuri ați mai avea în proprietate.
nu am nimic numai apartamentul ipotecat
Din orice venituri,bunuri mobile/imobile.
Plătiți ratele prin bancă?
Intrucat nu aveti venituri, va puteti pomeni cu executare silita imobiliara.
mai exista riscul sa va treziti cu contul in care va platiti rata , blocat.
Incercati sa nu ajungeti la executare silita si sa faceti o intelegere de plata, e in interesul dvs pt ca d eplatit, sub o forma sau alta, veti plati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar flavius26 flavius26 Buna ziua, Anul acesta am imprumutat o suma de bani de la un prieten de familie, iar pentru aceasta suma am pus casa (locuinta proprie) garantie la AEGRM ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Executare imobil eka20 eka20 Buna seara! Adresez o intrebare celor specializati in problemele cu bancile din Romania... Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca in urma cu 2 ... (vezi toată discuția)