avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa regularizare autorizatie de construire
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa regularizare autorizatie de construire

in anul 2015 am modernizat o cladire pentru care am platit taxa de autorizatie de construire obtinuta in vederea modernizarii cladirii mentionate mai sus.
tot in 2015 am platit si impozit pe aceasta cladire.
Cand am finalizat lucrarea si am depus declaratia de impunere mi s-a calculat taxa de regularizare autorizatie de construire.
Intrebare? Suma care am platit impozitul pe cladire nu trebuia scazuta din taxa de regularizare autorizatie de construire ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:07, 17 Ianuarie 2016
Nu, sunt obligații fiscale diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de construire in regim p+1+m(intrare in legalitate) bruchiu bruchiu Am inceput constructia unei case fara autorizatie de construire, pe 22 oct 2012 am obtinut autorizatia de construire(intrare in legalitate).La acel moment casa ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit pentru o casa neterminata ? lenamat lenamat In ianuarie 2007 am obtinut o autorizatie de constructie pentru o casa in comuna natala. E prevazut termenul de 12 luni pentru inceperea lucrarilor si 60 luni ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire fara autorizatie de constructie mihseba mihseba am o investitie pe termen lung pe care am finalizat-o in 2010 insa pentru ia nu am autorizatie de constructie . Pot sa o declar la impozite si taxe pentru ... (vezi toată discuția)