avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi se întocmește dosar penal pentru că m-am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi se întocmește dosar penal pentru că m-am răsturnat cu mașina?

Bună. Aș aprecia dacă m-ați putea sfătui în problema mea. Miercuri 13 ian. 2016 m-am răsturnat cu mașina într-un șanț de la periferia localității fără să lovesc pe nimeni sau să creez alte daune decât avarierea mașinii mele. Nici eu nu am fost vătămată fizic în vreun fel. Eram în viteza 3 dar mergeam cu 40 la oră, am luat o curbă pe stânga și mașina a început să joace pe șosea din cauza poleiului, simțeam cum spatele vrea să vină în față. Am încercat să redresez, am „dansat” efectiv cu mașina pe șosea - din fericire nu venea nimeni din sens opus - dar m-am panicat atunci când nu am reușit să mă redresez și am frânat - deși știam că nu e voie. Atunci roțile s-au blocat (nu am ABS), am alunecat efectiv ca o sanie până la marginea șoselei, mașina s-a răsturnat pe o parte, alunecând în șanț și într-un final s-a răsturnat complet în cap. Nu a fost o izbitură, nu a fost nimic spectaculos, am alunecat efectiv în șanț și m-am răsturnat. Aveam centură, deci nu m-am lovit, nu m-am zdruncinat. Mașina era echipată cu cauciucuri de iarnă. Vezi articol ziar aici: [ link extern ] ?
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 17:20, 16 Ianuarie 2016
Nu ati savarsit nicio infractiune, a fost doar o intamplare nefericita. Puteti sta linistita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto georgeconstantin georgeconstantin Buna seara, Va multumesc respectuos pentru raspunsurile primite,se observa ca analizati corect intrebarile puse si acest aspect este de apreciat. Nu demult ... (vezi toată discuția)
Am calcat un caine cu masina th3dj th3dj Intr-o seara am trecut printr-un sat si din pacate am calcat un caine care a sarit in fata masinii grabindu-se sa ajunga acasa. Cainele s-a ridicat si ... (vezi toată discuția)
Nefinalizare casco uniqa bogdan liviu bogdan liviu in seara zile de 17 feb 2010 am avut un accident cu masina personala renault megane. fiind tarziu aproape orele 00 ploaie marunta si sub zero grade ceata de nu ... (vezi toată discuția)