avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Noi modificari la legea pensiilor, 2016
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Noi modificari la legea pensiilor, 2016

Daca sunt pensionata din septembrie 2010, voi putea beneficia de cresterea punctajelor anuale realizate?...asa am dedus...am lucrat 20 de ani in grupa a doua de munca. Sunt nascuta in aprilie 1961, in septembrie 2010 am ramas in pensie de invaliditate, avand un stagiu de cotizare de 33 ani, 7 luni si 17 zile(cu grupa):am lucrat 8 ani, 4 luni si 9 zile in conditii normale si 20 ani, 3 luni si 8 zile gr. a doua. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Silas Elena , utilizator 20:13, 16 Ianuarie 2016
Nu primiti nicio majorare.
Ati primit majorarea odata cui deschiderea drepturilor prin aplicarea O.U.G.209/2008.
O gasiti mentionata in decizie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu suplimentar (pensie de invaliditate) simion_c2008 simion_c2008 sunt pensionat medical incepand cu 2010 si as dori cateva lamuriri, daca se poate: - am lucrat in gr ll de munca, 5 ani si 9 luni, in perioada 1978-1984; ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca nicu55 nicu55 Buna ziua ,va rog sa-mi spune-ti si mie daca sunt pensionat limita de varsta Gr.1,beneficiez de marirea pe care a anuntat-o Guvernul ca se aplica incepand cu ... (vezi toată discuția)