avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara.Locuim in Brasov intr-o casă cu încă doua familii.Eram proprietarii unei garsoniere si am facut demersurile legale pentru a obtine autorizație de construcție pentru încă o camera plus mansardare locuinta.Am obținut autorizatie de construcție si ne-am apucat de construit a doua camera,între timp am fost dati in judecata de un vecin de la 2 case de noi (PE MOTIV CA IL PRIVAM DE LUMINA NATURALA).Noi când am inceput demersurile pentru acte am facut declarații notariale cu cele 2 familii din curte si vecinii de langa noi ca sunt de acord sa construim.Procesul a durat un an de zile si am castigat.De 3 luni de zile nu reusim sub nici o forma sa ne recuperam cheltuielile de judecata prin executor judecătoresc.Va rugam sa ne spuneti ce mai putem face sa ne recuperăm banii (mentionez ca domnul in cauza este foarte influent in Brasov,pentru el 1500 ron sunt o nimica toata dar pentru noi sunt bani).Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:25, 17 Ianuarie 2016
de ce nu reusiti, nu au bunuri, venituri sau executorul nu face nimic in dosar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibil judecata? c_phantom c_phantom Buna ziua.Locuiesc la casa (garsoniera intr-o casa) cu mai multe familii.Casa fiind alcatuita din D+P .Eu locuiesc la parter iar deasupra am acoperisul.Lipit ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie Paucris Paucris Buna ziua, un vecin modifica o casa care inițial avea un singur nivel (parter) într-o construcție cu etaj si mansarda. Geamul care asigura iluminarea ... (vezi toată discuția)
Obtinere acord vecini pentru autorizatia de constructie danstirbu danstirbu Buna ziua Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cum pot obtine autorizatie de constructie daca un vecin nu doreste sa i-mi dea acordul, pentru a ... (vezi toată discuția)