Buna seara.Locuim in Brasov intr-o casă cu încă doua familii.Eram proprietarii unei garsoniere si am facut demersurile legale pentru a obtine autorizație de construcție pentru încă o camera plus mansardare locuinta.Am obținut autorizatie de construcție si ne-am apucat de construit a doua camera,între timp am fost dati in judecata de un vecin de la 2 case de noi (PE MOTIV CA IL PRIVAM DE LUMINA NATURALA).Noi când am inceput demersurile pentru acte am facut declarații notariale cu cele 2 familii din curte si vecinii de langa noi ca sunt de acord sa construim.Procesul a durat un an de zile si am castigat.De 3 luni de zile nu reusim sub nici o forma sa ne recuperam cheltuielile de judecata prin executor judecătoresc.Va rugam sa ne spuneti ce mai putem face sa ne recuperăm banii (mentionez ca domnul in cauza este foarte influent in Brasov,pentru el 1500 ron sunt o nimica toata dar pentru noi sunt bani).Va multumesc frumos.
Posibil judecata?
c_phantom
Buna ziua.Locuiesc la casa (garsoniera intr-o casa) cu mai multe familii.Casa fiind alcatuita din D+P .Eu locuiesc la parter iar deasupra am acoperisul.Lipit ... (vezi toată discuția)