avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale lmpozit exagerat locuinta 2016
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

lmpozit exagerat locuinta 2016

Buna ziua!

Sotia mea a achizitionat anterior casatoriei, in 2015, o garsoniera de 22 metri patrati.
S-au achitat toate taxele care au existat la acea data.
Dorind sa achitam acum impozitul, am constatat ca in 2016 avem de achitat 1059 lei pentru acest imobil.
Inteleg ca exista un nou cod fiscal, dar poate cineva sa imi explice aberatia asta?
Pentru o garsoniera de 22 mp vom achita anual de acum incolo 1059 lei?
Si de unde aceasta valoare?
Multumesc!
PS: nu exista nici o companie / PFA care are sediul in locuinta si nu se desfasoara nici o activitate economica in spatiul respectiv. Este doar o garsoniera, in care nici macar nu locuieste cineva in prezent.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2016
mihaipescar, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri Florian59 Florian59 Buna ziua , am o intrebare , detin un imobil format din 2 corpuri separate de cladiri in aceeasi curte . intr-un din corpuri locuieste mama mea cu drept de ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta marcelfarcas marcelfarcas Va rog sa imi spuneti unde gasesc informatii despre cum se calculeaza impozitul pentru o locuinta daca vreau ca sa inchiriez o camera pentru a folosi drept ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)