Buna ziua ,eu de catva timp nu ma mai inteleg cu sotul meu ..si as dori sa bag divort ,cum as putea sa obtin tutela fetelor ,(am 2 fete una de 5 ani si una de 1 an )
eu ne avand servici imi e frica sa nu le pierd ..doresc sa imi iau o garsoniera in oras si sa stau cu ele. si un servici bun ...eu vreau sa stiu daca fetele pot ramane la mine ?
Buna ziua,
Custodia copiilor va fi comuna.
Cat priveste domiciliu, acesta se stabileste de obicei la mama.
In rest, discutati cu un avocat care va poate sprijini in demers.
Pentru ca fetitele sa poata locui cu dvs, trebuie sa indepliniti niste conditii. Sa aveti unde sa locuiti in conditii decente - poate fi si contract de inchiriere, sa aveti venituri stabile, adica sa fiti angajata si sa dati dovada de stabilitate si responsabilitate.
Pentru a divorta, aveti nevoie si de un motiv serios, neintelegeri se intampla sa aiba multe familii.
Locuinta copiilor va fi acolo unde le va fi cel mai bine din punct de vedere al stabilitatii, continuitatii, afectiunii, conditiilor materiale etc. Fara o locuinta (nu neaparat proprietate) si fara un venit stabil nici sa nu va ganditi ca ati putea obtine locuinta copiilor la dvs. Poate doar daca tatal nu doreste sa le ia la el.
Pana nu aveți locuință cu act doveditor și serviciu nu veți obține minorii.
Trebuie sa așteptați pana rezolvați aceste probleme obligatorii în cazul dvs.
Custodia fetitelor
Alemaya
Buna seara...sunt mama a doua minore de 8 respectiv 9 ani ..sunt in concubinaj cu tatal fetitelor de aproximatv 12 ani,ele fiind trecute pe numele lui! Au ... (vezi toată discuția)
Custodie copil
dragan oana
buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)