avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Arhivare documente contabile
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Arhivare documente contabile

Buna ziua,
lucrez la o firma de comert cu amanuntul,patronul imi cere sa arhivez documentele contabile,conform Legii si cum o fac firmele de arhivare,nu mi s-a dat un model, oricum le arhivez nu este bine,am lucrat la mai multe firme si nu am avut problema aceasta, va rog sa-mi dati o solutie,nu mai stiu ce sa fac.
Cornelia

Alte discuții în legătură

Patronul mi a pierdut cartea de munca si nu dau nici de patron si nici de cartea de munca!!! mihavasile mihavasile Buna ziua, In 2004-2005 am lucrat in Bucuresti la o firma de leasing.Patronul promitea marea cu sarea,zilnic sedinte si dezbateri dar nu se prea lega ... (vezi toată discuția)
Demisia, fara preaviz! Buna ziua, as dori sa stiu si eu de la cineva mai experimentat ce se poate intampla daca mi-am dat demisia fara preaviz de la firma la care am ... (vezi toată discuția)
Pf sau af symonika_kreatza symonika_kreatza Buna ziua.Am cateva intrebari.Ce este mai convenabil? Lucrez in constructii si am fost dat in somaj. Eu activez in continuare la acel patron dar nu am nici o ... (vezi toată discuția)