avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenzi neplatite de cativa ani
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenzi neplatite de cativa ani

Va salut!
Am fost instintat ca am niste amenzi in valoare de 2820 lei ( circulatie si contraventionale ) neplatite de 6 7 8 9 ani.
Exista vreo posibilitate sa scap de plata lor :(?

Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: croco_madness , utilizator 12:13, 18 Ianuarie 2016
croco_madness a scris:

Am fost instintat ca am niste amenzi in valoare de 2820 lei

Daca instiintarea provine de la autoritatea fiscala,nu puteti scapa de plata amenzilor si a penalitatilor aplicate la cele contraventionale
Desfasurati demersuri pentru achitarea acestora pentru a preintampina situatia neplacuta de a intra in procedura de executare silita care genereaza costuri suplimentare
Succes !

Provine de la consiliul local judetean Harghita. Am cunostinte care au avut amenzi neplatite de care nu aveau cunostinta , iar la plata lor au beneficiat de reduceri sau au scapat de achitarea lor.
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
croco_madness, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la munca in folosul comunitatii bobi12 bobi12 buna,in 2010 am avut o amenda de 540ron pt circulatie,insa neavand bani la acel moment am tot amanat plata pana am uitat de ea,iar zilele acestea mi-a venit un ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie Ersin Dervis Ersin Dervis am si eu o intrebare! Amenzile de circulatie neplatite care au ajuns la fisc si sunt trecute la impozitul pe locuinta se prescriu? daca da dupa cat timp ? (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta platita prin executare silita si poprire salariu, apare la impozit ContSters357588 ContSters357588 Stimati avocati, Ma vad nevoit sa apelez la ajutorul dumneavoastra in ceea ce priveste solutionarea unor probleme ce par sa nu se mai termine, legate de ... (vezi toată discuția)