avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Plata spitalizare minor dupa accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Plata spitalizare minor dupa accident rutier

In urma cu un an fiica mea minora a suferit un accident rutier.Ne-am impacat cu soferul,am fcut o hartie notariala in care am precizat obiectul impacarii si faptul ca nu mai avem nici o pretentie din partea lui.Acum acesta a cerut copie dupa actele de identitate pentru a putea sa plateasca cheltuielile de spitalizare prin RCA.Suntem obligati sa dam aceste copiii?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:27, 20 Ianuarie 2016
Buna ziua,

Depinde foarte mult ce scrie in "obiectul impacari". Cheltuielile de spitalizare se despagubesc pe RCA-ul vinovatului sau in lipsa RCA de catre vinovat.

Daca dvs. ati mentionat ca prin despagubirea primita nu mai aveti nici o pretentie de la vinovat/ asigurator, etc. - prin asta se poate intelege inclusiv cheltuielile de spitalizare.

Sfatul nostru este sa discutati mai intai cu asiguratorul RCA al vinovatului, pentu a cunoaste corect situatia.
Incercati sa aflati punctul de vedere al asiguratorului dar, din pacate, in asemena sotuatii ( cand exista act de impacare) asiguratorul nu despagubeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vătămare de persoane Lucianhublea Lucianhublea Bună ziua, Am fost implicat vineri, 3.10.2014, într-un accident rutier cu vătămare de persoane persoane si as dori sa știu cum sa procedez mai ... (vezi toată discuția)
Accident soldat cu rãnire de persoana pe trecerea de pietoni Carina2014 Carina2014 Buna ziua, In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor, rezolutie procuror, despagubire victime cyan cyan asiguratorul a fost de acord cu plata despagubirilor victimelor unui accident rutier, victimele solicitand numai plata spitalizarilor. - victimele au facut ... (vezi toată discuția)