avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa a II-a de munca in agricultura
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa a II-a de munca in agricultura

Buna ziua,

Am o intrebare legata de gr. 2 in agricultura.

MECANICII DE INTRETINERE IRIGATII-MECANIC IRIGATII se incadreaza in gr. 2? de munca conf. ORD.50/90 COMPLETAT CU AVIZELE U LTERIOARE ANEXA 2 LA POZ. 178, pct. c (''a'' ; ''b'') ??? anexa la scisoarea MMPS nr. 382/MB/08.11.2000. = 100%

VA ROG MA PUTETI AJUTA? O ZI FRUMOASA.
Cel mai recent răspuns: gabriela2016 , utilizator 13:25, 18 Ianuarie 2016
Descarcati anexa 2 a ordinului 50/1990 de aici:

www.avocatnet.ro/content/con...

Gasiti aici pozitia nr.178
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua caut 3 documente invocate in cartea de munca si pe ... Biban soare Biban soare Buna ziua Caut 3 documente invocate in cartea de munca si pe care nu reusesc sa le gasesc publicate. Este vorba de: 1. Ord. MMPS nr 50/1990 care sa cuprinda ... (vezi toată discuția)
Scrisoarea mmps 382/mb//2000 moshulica moshulica Poate sa ma ajute cineva cu textul scrisorii MMPS 382/MB/08.11.2000 ? CJP mi-a respins cererea de pensionare pentru limta de varsta invocand acest document. ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca si calcul varsta pensionare anastancu anastancu Buna ziua, Am intrebat anul trecut in iulie despre acest subiect, detalii se pot gasi la: Citeste mai mult: ... (vezi toată discuția)