Buna ziua!In urma masuratorilor acum (2016 ) facute in teren rezulta ca vecinul a construit gardul de o lungime de 60 metri intrand in terenul meu cu 90 cm!precizez ca a fost construit in acelasi timp cu ridicarea caselor in urma cu 6 ani. Nu am fost prezent la construirea gardului fiind plecat in strainatate si nu am mai facut masuratori cadastrale de la cumpararea si intabulare terenului!casa mea de pe teren este intabulata!Doresc sa nstiu cum afost posibil acest lucru?vecinul spune ca este ok! constructorul ?cadastrul vecinului?sau este o problema de la cadastru cu masuratorile?
Nu prea are cum sa fie o problema cu masuratorile. Cel mult fiecare vecin sa fi intrat cu 90 de cm in terenul celuilalt. Adica si dvs. in terenul urmatorului vecin. Altfel, ar trebui sa isi mute gardul sau sa va despagubeasca.
va multumesc!nu este posibil ca ceilalti vecini sa fi facut acest lucru pt ca invecinez cu o strada pe 2 laturi si in partea de sus este propietara terenului e sora mea!deci cel mai probabil este vecinul cu gardul!