GRANITUIRE/masuratori cadastrale,lipsa teren =
In iunie 2014 schimbare /innoire GARDUL, pe hotarul din - nord/15,66 cm,prin masuratori am constatat -LIPSA LA MASURATORI =
- a) Vest = deschidere a strada 51 cm/lipsa = deci - au intrat amindoi vecini- din stinga,dreapta sau numai unul. In 2001 = EU - deschidere la strada = 23,71 m iar astazi = 23,20 metri.,-pt a i-si obtine deschiderea lor la strada( sau mai mult),,au intrat la mine,la mama/singura in familie.
- b)La - est = -inca nu am masurat- exact lungime,dar au facut gardul - aproape sub streasina mea/20 centimetri distanta de perete,fata de min 50 cm cum era in 2001..
- c) SUD -Vecinul- la cca 4 -5 ani ,modifica ceva,ori gardul,,ori peretele vreunei magazii din lemn.pal
,internita construite - pe hotar - pt a intra la fiecare - modificare/constructie de gard - un cca 5 - 10 cm
.La fiecare - modificare = cearta.discutii,,eram sau nu - acasa,,poate eram bolnav,,sau - singur - oricum - mizerii mari si multe..
- Intrebare = Cum rezolv litigiul,,cum recistig - terenul din masuratori cadastrale -din 2001,,acum in 2014 - am alte masuratori,- eu fiind in pierdere. Ei - declara ca = nu au intrat in terenul meu,,,dar ca - POT FACE GARDUL - CUM VREAU,,,SA IAU CIT VREAU = un raspuns - murdar,,
CUM REZOLV - LITIGIUL ? Plingere penala ? Chemare in judecata dupa un alt,,un nou cadastru facut anul acesta in 2014 ? Timp pierdut,,nervi,,bani cheltuiti,drumuri/alergatura...Noul meu cadastru ,,va masura,,va constata - lipsa si - gardurile,constructiile actuale din curtile vecinilor - facute - dupa masuratorile lor cadastrale,,poate corecte poate nu , Numai Instanta - hotareste - desfiintarea acestora ?
AMIABIL = raspunsul este - murdar si fara martori sau - o adresa,precizare - in scris/din lipsa martori.. ="""" nu au intrat la mine,,masuratorile lor cadastrale sint corecte - dar EU AM LIPSA fata de masuratori cadastrale din 2001."""( ,nu au vrut sa i-mi arate cadastrele lor,trebuie sa le caute - cca o ora,,,sau ca nu au cadastre facute,,) si - ""POT SA IAU CIT VREAU,,sa fac gardul nou - unde vreau.""
Respectuos va rog - un sfat,o varianta de solutionare = amiabila,neamiabila.Dvs a-ti mai intilnit situatii asemanatoare..
Cel mai recent răspuns:
sudurluk55 , utilizator
08:45, 24 Iulie 2014