avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... parti comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

parti comune

Intrun bloc unde 99% sunt birouri,
la subsol, parter sunt spatii comerciale cu intrare separata din strada, trebuie sa participe conf.legii asoc.de propr. la partile comune?
Va rog sa-mi raspundeti cat mai urgent posibil.
Am sedinta miercuri si nu stiu cum sa pun problema
Cu respect
Cel mai recent răspuns: comanelena , utilizator 20:37, 18 Ianuarie 2016
Exista asociatie de proprietari in blocul respectiv, exista un proprietar al blocului sau sunt apartamente inchiriate de proprietari la firme pentru birouri?

Este greu de crezut ca in proportie de 99% proprietarii au inchiriat si din acest motiv ma gandesc ca este vorba despre o cladire de birouri.

L230/2007 se aplica asociatiilor constituite de proprietari persoane fizice si nu firmelor.
blocul este intabulat ca apartamente.
estre un proprietar cu mai multe apartamente pe care le-au inchiriat la firme.
parterul este parter comercial, dar am 3 proprietari.
in februarie s-a constiuit asociatie de proprietari si acum ampreluat eu. dar imi este confuza situatia.ex.la curentul electric este un singur contor pe toata cladirea, cu contoare pasante in fiecare apartament(birou), sunt apometre la apa, dar mai e liftul, curentul pe casa scarii, salubritatea,paza, firma de curatenie, etc.
pt, cei din cladire de la etalul 1-4 ma descurc, dar pt.cei de la subsol si parter?, ce le calculez la CPI? Daca ma pute-ti lumina va raman recunoscatoare.
cu stima
Ultima modificare: Luni, 18 Ianuarie 2016
comanelena, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea corecta si legala a cotei indivize oret20 oret20 Va rugam sa ne ajutati in stabilirea corecta si legala a cotei indivize pentru fiecare apartament, avand in vedere faptul ca la parterul blocului nostru, ... (vezi toată discuția)
Intretinerea pentru un spatiu comercial Roberto Raileanu Roberto Raileanu Buna ziua, Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc cu acces separat de intrarea in bloc unde isi desfasoara activitatea un magazin alimentar. Spatiul ... (vezi toată discuția)
O firma care inchiriaza un spatiu intr-un bloc rezidential este normal sa apara pe listele lunare de plata a cheltuielilor de intretinere? husseincudop husseincudop Blocul incare locuiesc are inchiriat un spatiu de la parter unei societati comerciale cu mai multi angajati. Pe listele de plata lunare ale cheltuielilor la ... (vezi toată discuția)