avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajat la propria firma - nelamuriri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajat la propria firma - nelamuriri

Buna, recent angajatorul meu mi-a propus sa-mi fac o firma proprie la care sa fiu angajat. Va fi un contract de colaborare intre firma mea si firma lui pentru 8h/zi. Detaliile in mare le-am inteles. Ce ma nelamureste insa este, banii care intra in firma. Am acces la toti? sau din cate am inteles exista un plafon de 400 de E, asta pe langa salariul meu, care va fi cel minim, pentru a-si minimiza taxele. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: A n d y , utilizator 17:32, 27 Ianuarie 2016
Toti banii pe care ii va incasa firma dumneavostra sunt ai firmei; nu ai dvs,

banii dvs sunt doar cei pe care ii veti primi din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare Morosanu M Morosanu M As vrea sa-mi deschid o firma de transport si cineva mi-a recomandat aceasta taxa pe valoare adaugata la incasare . Defapt,nu prea stiu in ce conta aceasta ... (vezi toată discuția)
Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)