avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie functionare

buna seara
un SRL este obligat sa obtina autorizatie de functionare de la primarie?
daca da, in baza carui act normativ,deoarece la primarie nu stiu. stiu numai ca trebuie si nu si de ce.
dar pentru un PFA su IF?
in ce baza se calculeaza taxa de autorizare?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ady09 , utilizator 19:35, 22 Ianuarie 2016
In baza Hotararii Consiliului Local. Sa caute in arhiva.
pe ACORDUL DE FUNCTIONARE scrie:" in baza prevederilor Legii 215/2001, O.G. 99/2000, H.G.333/2003, O.G.21/1992, Hot. Cons. Local X nrY din data Z"
Sper sa va fie de ajutor.
dupa OG 99/2000 reiese ca se supun autorizarii numai comertul .
In cazul unui atelier de productie produse alimentare (ex.patiserie-cofetarie) eset obligatorie obtinerea acestei autorizatii de la primarie?
pai si produsele nu sunt comercializate?
sunt, dar nu direct la consumatorul final ci la alte magazine care le comercializeaza catre consumatorii finali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Prelungire anuala a avizului de functionare la primarie IonPopescu-B IonPopescu-B Va rog! 1.In baza carei prevederi legale, primaria obliga la re-obtinerea unei autorizatii de functionare, in fiecare an? Eu nu am gasit nicio prevedere ... (vezi toată discuția)