avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In cat timp pot cotracta un executor judecatoresc, de ...
Discuție deschisă în Executare silită

In cat timp pot cotracta un executor judecatoresc, de la pronuntaera deciziei?

Buna ziiua!

Am castigat acum ceva timp 700 lei sub forma de cheltuieli de judecata intrun proces civil, prvind un accident auto, si as vrea stiu cat timp mai am - daca mai am, ca sa apelez la un executor.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 19 Ianuarie 2016
acum cat timp a fost asta ?
aveti 3 ani de cand a ramas definitiva si eventual, irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daune morale + materiale + chelt. de judecata Nevermind Nevermind Buna ziua, In urma unui proces civil (accident), sunt indreptatit sa primesc daune morale, materiale si cheltuieli de judecata de la parat (persoana ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata nadia666 nadia666 buna ziua am avut un proces civil pe care l-am castigat la fel si apelul , urmand ca parata sa imi plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 35 ... (vezi toată discuția)
Constatarea dreptului de proprietate , radierecf ªi Întabulare nita21 nita21 \"Solutie: Prin DC nr. 871/R din 19.12.2011 Respinge recursul declarat de recurentul Oraşul .... prin primarul localităţii, împotriva Sentinţei civile nr. ... (vezi toată discuția)