avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 205 pentru anul 2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 205 pentru anul 2015

Buna ziua,
Am inteles ca declaratia 205 nu se mai depune pentru anul 2015.
Este obligatoriu sa o mai intocmim?
Mai avem obligatia sa mai eliberam adeverinta cu venitul total si impozitul retinut pentru anul anterior?
Cel mai recent răspuns: ponterra , utilizator 10:48, 31 Ianuarie 2016
E obligatoriu. In decalratia publicata pe site ANAF, initial nu se putea bifa optiunea de venituri din salarii. Intre timp au schimbat-o. Merge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale Radu Aura Radu Aura Am completat si transmis D205, insa nu imi este clar daca mai trebuie intocmite fisele fiscale pentru salariati. Ma puteti ajuta sa clarific aceasta problema? (vezi toată discuția)
Intocmire d 205 pentru asociatie de proprietari predata la jumatatea anului Crina70 Crina70 Buna ziua! Pana in iunie 2015 am fost administratorul unei asociatii de proprietari, care ulterior a fost predata si, as vrea sa stiu cum se completeaza ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Odata cu introducerea decl. 205 angajatorului ii revine obligatia de a elibera angajatilor o adeverinta cu venitul realizat in 2012. Nelamurirea ... (vezi toată discuția)