avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Adaugare cod CAEN PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Adaugare cod CAEN PFA

Am depus actele la reg. com. pt PFA.
Scopul meu a fost sa am dreptul sa desfasor mai multe activitati cu timpul, dar deocamdata sa platesc pentru (norma de venit) desfasurarea a numai doua dintre acestea.
Am trecut 5 coduri caen in cererea de inregistrare, dar doar 2 dintre ele la declaratia aceea pe propria raspundere (cum ca cunosti normele de protectia muncii etc)

Poate sa imi zica cineva va rog, ce inseamna asta? Voi plati la ANAF doar pt cele doua sau pentru toate 5? Banuiesc ca doar pt cele doua, caci restul nu sunt autorizate la sediu.
Ma intereseaza, in momentul in care voi dori sa adaug coduri caen la activitatea efectiv desfasurata, ce acte voi mai avea de depus? Altfel zis, am salvat putin din umblatura/acte, mentionand toate cele 5 coduri de la bun inceput la ORC?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pasi, caen, pfa in jud ilfov ralvintila ralvintila buna ziua, as dori sa stiu unde pot accesa codurile CAEN pentru infiintarea unui PFA, avand sediul social in Ilfov? ptr sediu-proprietate in jud Ilfov, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen si autorizarea la sediu dan3s2020 dan3s2020 Coduri CAEN si autorizarea la sediu . Buna ziua ! Am fost la Reg. Comertului pentru intocmirea dosarului pentru firma. 1. Mi-au spus ca nu se mai pot ... (vezi toată discuția)
Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)