avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN si autorizarea la sediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN si autorizarea la sediu

Coduri CAEN si autorizarea la sediu .

Buna ziua ! Am fost la Reg. Comertului pentru intocmirea dosarului pentru firma.

1. Mi-au spus ca nu se mai pot trece toate codurile caen (fara cele care necesita specializare) . Nu am gasit niciun articol legat de asta , este adevarat?

Mi-au spus ca toate codurile caen pe care le trec trebuie sa le desfasor neaparat si ca trebuie facuta autorizarea lor la sediu.
2. Exista sanctiuni daca nu desfasor un cod caen? Care sunt acelea?
3. Ce este aceasta autorizare la sediu,in ce consta? se verifica ceva?

Cel mai recent răspuns: dan3s2020 , utilizator 14:32, 10 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Semnați o declarație pe proprie răspundere în care declarați ce activități se desfășoară la sediu. Dacă aceste activități nu le desfășurați, teoretic ați dat o declarație falsă, fără acoperire.
Pentru unele activități, declarația depusă la ORC nu este suficientă, este necesară obținerea unor autorizații.
Multumesc, care ar fi sanctiunea?
Practic ,nu le desfasor pe unele in fiecare luna,poate doar odata pe an, dar cand clientul cere pe comanda,ii le fabric .
Serviciile le ofer mereu doar ca le desfasor doar cand cineva cere pe comanda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare ob. de activ. AMF2010 AMF2010 Buna, daca am ca obiect de activ. trecut in statut, comercializarea de paine...si vreau sa iau o franciza pe produse de patiserie pt. comercializarea lor, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen fara autorizatii, dar si fara activitate Inaaa Inaaa Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca pun niste coduri Caen ce au nevoie de autorizatii, cum ar fi codurile pentru productie, dar fara sa am activitate ... (vezi toată discuția)
Pfa au aceleasi coduri caen ca si un srl? adela05 adela05 1. Un PFA poate sa intreprinda aceleasi activitati ca si un SRL (de ex, un bar poate fi deschis pe PFA?) 2. PFA poate fi infiintat de o persoana care este ... (vezi toată discuția)