Vecinul de dedesubt a montat prost centrala termica, evacuarea este lipita de perete, in loc sa fie macar la 30 cm distanta.
Toate gazele de evacuare intra in casa la mine.
Am folosit toate mijloacele de a convinge vecinul (o femeie, nu vreau sa fiu misogin aici), am facut reclamatie la Politia Locala, la Distrigaz, au venit, au facut poze, au zis ca nu e treaba lor (clasic romanesc).
Cum pot obliga vecinul sa monteze corect Centrala Termica, pentru ca este evident ca nu este montata corect, iar 'nenorocitii' care au montat-o probabil au montat-o asa ca le-a fost mai lejer.
Initial sesizati oficial autoritatea de sanatate publica,directia corp control din primarie-varianta mai scurta de solutionare ,maxim in 30 de zile trebuie sa primiti raspuns de la autoritatilor
Notificati oficial vecina cu obligatia de remediere deficiente ,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca nu se solutioneaza favorabil,ramane varianta actionarii in instanta -care implica timp,stress,eventual costuri suplimentare
Centrala pe gaz
Buna ziua,
Locuiesc la etajul 2 a unui bloc cu 4 etaje,cei de la parter si etajul 1 doresc sa isi instaleze centrale pe gaz.
Spuneti-mi va rog coșul de ... (vezi toată discuția)