avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Depunere certificat de concediu medical la angajator
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Depunere certificat de concediu medical la angajator

Un salariat a venit la inceputul lunii iunie cu 3 certificate de concediu medical: unul initial pentru ultimele 2 zile din aprilie si doua in continuare pe luna mai.
Intrucat luna aprilie era deja inchisa si termenul de depunere al certificatului de concediu medical la angajator trecuse deja ( 05 mai ), am refuzat primirea. Dupa ce am depus certificatele de concediul medical pe mai la Casa de Sanatate, acestia ne-au trimis o adresa in care ne spun sa inregistram certificatul pe aprilie si sa trimitem rectificativa 112.
Este normal ca CASS-ul sa ne oblige sa inregistram un certificat de concediu medical depus cu intarziere, pe motiv ca ,,nu-si pot face ei treaba fara certificatul de concediu medical initial''?

Alte discuții în legătură

Concediu medical refuzat la plata mihab2001 mihab2001 Buna ziua, Va rog sa imi dati un sfat, cum sa procedez in urmatoarea situatie: o angajata a prezentat un certificat de concediu medical de 4 zile, din 28.03 - ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul zile calendaristice de concediu medical Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua ! Am eliberat , in luna decembrie o adeverinta cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni. Am calculat cu o zi mai putin (65 in loc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical prezentat la plata cu intarziere dana_b1702 dana_b1702 Un certificat medical depus la angajator dupa 2 luni de la eliberarea lui se mai poate plati? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)