avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit local
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit local

Buna ziua
Locuiesc intr-un ap din sect 3. Acolo are sediul social o firma neplatitoare de TVA a unei persoane straine care nu mai este de gasit pe baza unui contract de comodat...Firma a fost infiintata in 2010, dar nu cred sa si fi depus vreo declaratie fiscala iar din 2012 a fost declarata inactiva ca urmare a nedepunerii declaratiilor fiscale.
Cum ma afecteaza la impozitul pe cladire,am citit ca tb depusa si o declaratie?
inca o data spun, firma nu are activitate, nu a avut salariati,. eu nu am nicio putere s o inchid..dar nu mi se pare normal sa platesc un impozit mai mare din aceasta cauza..ms anticipat
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
IOANA_81, utilizator

Alte discuții în legătură

Reactivare srl zoe87 zoe87 Am infiintat un srl in anul 2011 iar din martie 2012 deoarece nu am depus nicio declaratie, firma a fost declarata inactiva fiscal si mi-au anulat ... (vezi toată discuția)
Nedepunere 010 si neefectuare control sediu - sanctiuni Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, Va solicit bunul sfat pentru cea mai optima solutie in urmatorul caz: Am infiintat un SRL, neplatitor de TVA in iulie 2014 la Registrul ... (vezi toată discuția)
Probleme firma inactiva - nedepunere declaratii Alina1104 Alina1104 Am infiintat un SRL in apr.2012 . In mai 2012 , s-a depus declaratia 010 la ANAF. SRL nu este platitor de tva . nu am prestat nici o activitate in acest timp ... (vezi toată discuția)