avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reactivare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reactivare SRL

Am infiintat un srl in anul 2011 iar din martie 2012 deoarece nu am depus nicio declaratie, firma a fost declarata inactiva fiscal si mi-au anulat inregistrarea in scopuri de TVA. As vrea sa reactivez firma dar am inteles ca nu mi se va aproba reinregistrarea in scopuri de tva deoarece am depasit termenul pt depunererea unei cereri in acest sens. Va trebui sa inchid firma si sa imi deschid alta societate platitoare de tva?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:48, 5 Aprilie 2013
Va trebuie să îndepliniţi obligaţiile declarative care au stat la baza declarării stării de inactivă din punct de vedere fiscal, cu amenda de rigoare pentru întârzierea depunerii declaraţiilor, iar apoi să solicitaţi reînregistrarea în scopuri de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura cu tva gresita nina_2005ro nina_2005ro Buna ziua, in luna martie anul acesta, am redeschis activitatea unui srl al carui administrator si asociat unic sunt, in ideea de a vinde camionul ce se afla ... (vezi toată discuția)
Srl cu datorii - cum pot sa-l fac inactiv? hesperos hesperos Buna ziua. Am un SRL care - din cauza unui cec fara acoperire primit acum citiva ani, a ramas cu datorii neplatite la furnizori (in nr de 2). Pentru ca ... (vezi toată discuția)
Probleme firma inactiva - nedepunere declaratii Alina1104 Alina1104 Am infiintat un SRL in apr.2012 . In mai 2012 , s-a depus declaratia 010 la ANAF. SRL nu este platitor de tva . nu am prestat nici o activitate in acest timp ... (vezi toată discuția)