avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model instiintare ITM salariata insarcinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model instiintare ITM salariata insarcinata

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un model de instiintare ITM referitor la salariata insarcinata.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 20 Ianuarie 2016
Trebuie depus la registratura ITM personal de catre angajator sau se poate trimite si pe e-mail/fax?
Se poate trimite si pe email, fax sau prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De necrezut !!! :stunned: Krissia . Krissia . 1.Am 2 procese pe rol avand ca obiect contestatie la executare. Dupa ce am mai primit anterior o citatie in care mi se spunea ca daca mai trimit pe email ... (vezi toată discuția)
Instiintare itm salariate insarcinate Mihaela Simona Mihaela Simona Buna Ziua! Cine ma poate ajuta cu un model de instiintare catre ITM precum ca am 2 angajate care sunt insarcinate. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Angajare administrator si femeie serviciu pensionari asociatie de proprietari cicix cicix Pina acum vad ca pentru multi pentru pensionarii angajati nu s-a platit decit impozit desi cu modificarile legislative si considerarea functiilor ca dependente ... (vezi toată discuția)