avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozitare I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozitare I.I.

ci obligatii are o I.I. SI CE IMPOZITE TREBUIE SA PLATEASCA.MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:07, 19 Ianuarie 2016
Depuneti la infiintare d220 si d600. In timpul anului, trimestrial, platiti impozit pe venit, contributie la sanatate si pensie. Anul urmator depuneti d200 pentru situatia financiara a anului precedent. Cam atata pentru ca nu ati dat detalii prea multe.
Veti completa registrul jurnal de incasari si plati si registrul inventar.
Detalii cititi la aceasta sectiune de pe forum unde s-au dat raspunsuri detaliate la diferite aspecte care apar in timpul activitatii I.I.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2016
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am deschis un PFA cu obiect de activitate frizerie. Dupa obtinerea CUI-ului la ONRC trebuie sa ma duc in 15 zile la ANAF cu 220 si 600. Trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa taximetrie Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 1. Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depuna un PFA cu activitate de taximetrie, neplatitor de TVA si angajat cu norma intreaga la o societate? Si ... (vezi toată discuția)
Declarații ii TVar TVar Abia mi-am deschis II. Fără salariați , neplatitoare de Tva. Voi avea activitate doar vara. On-line. Ce declarații voi avea de depus ? Unde ? Ce ... (vezi toată discuția)