avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Societate cu contract de comodat - impozit cladiri
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Societate cu contract de comodat - impozit cladiri

Sunt administratorul a 3 societati comerciale cu diferite domenii de activitate: comert - magazin alimentar,
comert - vindem piese auto magazinelor de profil
transport intern si international
Precizez ca avem contracte cu cabinete autorizate pentru evidenta contabila si in afara de magazinul alimentar care isi desfasoara activitatea la casa parintilor mei pentru restul firmelor au sediu social si atat nu desfasoara activitatea la sediul social, mentionez ca nu deduc cheltuelile cu utilitatile pentru spatiile detinute in baza unui contract de comodat.
Intrebarea mea este parinti mei platesc impozit majorat pentru ca eu am sediile firmelor la dansi, cei de la primarie le-au spus sa completeze o declaratie si sa reevalueze spatiile unde am eu sediile sociale, este corect, cum se procedeaza.
Multumesc anticipt

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Firma fără activitate la sediul social silviub1234 silviub1234 Bună ziua, sunt administratorul unei firme care are sediul social în apartamentul pe care îl dețin ca persoana fizica. La înființarea firmei mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru un spatiu inchiriat ASKIM3GET ASKIM3GET Buna dimineata Detin un spatiu comercial inchiriat unde am un magazin alimentar si vreau sa-i schimb profilul intr-un fel de bar cu terasa. Totodata as vrea ... (vezi toată discuția)