avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... marfa expirata pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

marfa expirata pfa

Buna ziua, am un pfa, un mic magazin si in urma inventarului de anul acesta am constatat (socata trebuie sa recunosc ) ca majoritatea vopselelor din magazin sunt expirate. Din pacate valoarea lor se ridica la aproape 20.000 lei !! Este o suma foarte mare si nu stiu cum sa fac sa o scot din gestiune. Am discutat cu agentii si refuza sa-mi schimbe marfa. Este corect sa scot pe baza unui proces verbal acesta marfa avand valoarea atat de mare?!?! Va multumesc ! Sper sa ma ajutati cu un raspuns.

Alte discuții în legătură

Sustragere din magazin pittbull1982 pittbull1982 Am sustras marfa expirata de la magazin si dupa ce s-a aflat am platit dublu marfa respectiva. Dupa ce am facut proces verbal,ca nu mai am datorie fata de ... (vezi toată discuția)
Inventar minus, acuzat de furt! mihaicostache mihaicostache Buna ziua! Ma numesc Costache Mihai si sunt disperat! Prietena mea este angajata la o firma care se ocupa cu vanzarea articolelor de incaltaminte. In ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)