avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna ziua !
Mama mea a murit acum 3 ani si nu am facut succesiunea.
Se mai poate face acum ? Tatal meu traieste si mai am o sora.Care este dreptul meu ?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:11, 20 Ianuarie 2016
Din ce a avut mama la data decesului, tata mosteneste 1/4, iar voi, copiii mamei, impartiti egal 3/4, asta daca ati acceptat expres ( prin declaratie la notar) succesiunea sau tacit (ati facut un act sau fapt pe care nu l-ati fi putut face decât în calitate de moştenitor )
Buna ziua,
Desigur , dezbaterea succesiunii se poate face si acum, Cotele parti sunt cele spuse de
gi-jane2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu mostenirea; oare mi-am pierdut drepturile? silentk6 silentk6 Buna ziua, am 21 de ani, sunt din Cta si am cateva intrebari cu privire la o mostenire. Mentionez ca nu am avut deloc bani de consultanta juridica, deci cu ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire gheorgheciosnari gheorgheciosnari mama a murit in urma cu 6 luni ,sintem 2 frati unul din frati vrea sa impartim averea care o avem drept mostenire dupa mama. Mentionez ca tata traieste. va ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedeschisa in termen de 6 luni elena_68 elena_68 Buna ziua, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati cu sfaturile dumneavoastra,mama a decedat acum un an eu mai am un frate iar tatal nostru traieste noi nu ... (vezi toată discuția)