avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Reglare cont
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Reglare cont

Când s-a schimbat tva in luna iunie 2015 de la 24% la 9% la unele produse nu am lucrat cu conturile 371/378/4428 pe analitice in functie de cota tva, acum doresc sa lucrez pe analitice in functie de cota tva, dar surpriza contul 4428 nu -mi bate ,in balanta am mai putin , intrebare cum pot sa-l reglez-(mentionez ca incarcarea si descarcarea in gestiune s-a facut in functie de cotele tva )ce nota contabila pot sa fac?contul 371 l-am facut pe analitice in baza inventarului .

Alte discuții în legătură

Reglare conturi denisa2011 denisa2011 buna ziua, daca stiu soldul la 371 pot face note contabile de reglare pt 378 si 4428, imi strica ceva in balanta, se modifica ceva ce nu ar trebui? va ... (vezi toată discuția)
Calculul coef.k in comertul cu amanuntul deutz deutz O S.C. cu obiect de activitate comertul cu amanuntul, are in gestiune atat marfuri cu tva 19% cat si marfuri cu tva 9% (evidenta se tine pe analitice aferente ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)