avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere formular D112
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere formular D112

Buna ziua, as avea o intrebare: declaratia 112 care se depune pana pe 25 ianuarie 2016 este valabila pentru lunile noiembrie-decembrie 2015, sau doar pentru decembrie 2015? Daca pe noiembrie 2015 nu s-a depus aceasta declaratie, se poate face rectificativ? multumesc

Alte discuții în legătură

070 pfa alisaelena alisaelena Buna seara, Am un pfa deschis in noiembrie 2015. Pe 8 decembrie 2015 am angajat o persoana care a renuntat dupa 10 zile prin art. 31 alin. 3-codul muncii. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 205 s.c.serv ad loc s.r.l. s.c.serv ad loc s.r.l. In anul 2015 asociatiile de proprietari nu vor mai depune declaratia 205, informatiile din acest formular cu privire la impozitul pe salarii vor fi mentionate ... (vezi toată discuția)
Pfa declaratia 200 privind veniturile realizate din romania GNE GNE Buna seara si La Multi Ani ! Recent am descoperit o eroare in Declaratia 200 depusa pentru anul 2015 in 27.01.2016 ( deci am depasit cu mult teremnul de ... (vezi toată discuția)