avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii agent de asigurare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii agent de asigurare

Va rog sa imi spuneti daca un agent de asigurare pensionar sau salariat la alt angajator si care are un contract de colaborare cu un broker cu optiunea de a i se retine impozitele in totalitete la sursa pentru comisioanele realizate are vreo noua obligatie conform codului fiscal nou introdus
Cel mai recent răspuns: tom20034 , utilizator 17:17, 27 Ianuarie 2016
Trebuie sa va autorizati ca pfa si va platiti singur impozitul si contributia la sanatate.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392 consela consela un broker de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurarii avea obligatia depunerii pana la data de 25.01.2011 a acestei declaratii la organul ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului si a contributiei de sanatate retinute la sursa pentru pfa Mi-ha-il Mi-ha-il Buna ziua, O societate comerciala care nu are salariati (deci in vectorul fiscal nu are contributii sociale) dar are contract de prestari servicii cu un PFA ... (vezi toată discuția)
Colaborari cu persoane fizice Gabriela Cristina Gabriela Cristina Buna ziua, Ce fel de contract se poate incheia intre o organizatie non-profit si o persoana fizica (nu PFA), pentru prestarea unor servicii (ex: organizare ... (vezi toată discuția)