avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Castigator licitatie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Castigator licitatie

Buna ziua , am o nelamurire , am participat la o licitatie unde criteriul ales a fost pretul cel mai mic , am fost declarat castigator cu pretul cel mai mic si apoi au aparut inca 2 ofertanti cu preturi mai mari ca cel oferit de mine . Este o eroare de sistem sau exista prevederi legale pentru asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 10:09, 22 Ianuarie 2016
Nu inteleg.

Ce fel de licitatie?


Cand si unde au aparut " inca 2 ofertanti cu preturi mai mari ca cel oferit " ?

Erori de sistem nu prea exista, prevederi legale prin care, din senin sa fi "aparut inca 2 ofertanti cu preturi mai mari ca cel oferit " in sistem (probabil SEAP), dupa ce s-a declarat castigatorul, nu exista si oricum nu inteleg ce problema aveti ca ati "fost declarat castigator cu pretul cel mai mic si apoi au aparut inca 2 ofertanti cu preturi mai mari ca cel oferit " atat timp cat tot dvs. sunteti castigatorul.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2016
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Licitatie online seap - eroare la incarcare, sanse contestatie CRISTINASTOICA1985 CRISTINASTOICA1985 Buna ziua, Am o intrebare referitoare la licitatia online pe SEAP. In momentul inscrierii si depunerii actelor pe site ul SEAP , oferta financiara snu se ... (vezi toată discuția)
Corectarea ofertei financiare zinates zinates ne confruntam cu urmatoarea problema De multe ori anexele la formularul de oferta financiara contin greseli -suma preturilor unitare nu este aceeasi cu ... (vezi toată discuția)