avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia D 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia D 600

Buna ziua,
Sunt avocat, cu cabinet individual, dar si asociat intrun SPRL avand calitatea de practician in insolventa. In calitate de avocat cotizez la Casa de asigurari a avocatilor. Vreau sa stiu daca in aceasta situatie sunt obligat sa depun decl.D 600 si pentru sistemul public de pensii?.
Daca depun aceasta declaretie si sunt si obligat s-a cotizez voi primii doua pensii, una de la casa de pensii a avocatilor si alta de la casa nationala de pensii?
Va multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Omisiune suma incasata din reg. jurnal de incasari si plati georgescug georgescug Buna ziua, Am activitate pfa, - activitati juridice – cu obiect principal de activitate ,,Cabinet individual de avocat”. Pana in luna martie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Completare declaratie d 200 georgescug georgescug Sunt practician in insolventa si pana in anul 2012 am avut Cabinet individual de insolventa. Din 2013 am format, impreuna cu o alta persoana, o societate de ... (vezi toată discuția)
Pensie gica_ungureanu gica_ungureanu Un avocat cu cabinet individual trebuie să cotizeze și la Casa Națională de Pensii, sau numai la barou? De unde v-a primi pensia? (vezi toată discuția)