avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Angajat la stat + srl-d
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Angajat la stat + srl-d

Sunt angajat la stat la un spital judetean. Vreau sa imi fac un srl-d cu curatenie la domiciliu si curatenie interior auto.momentan o sa ma ocup doar de curatenia la domiciliu dupa care o sa trec si la curatare interior auto.fac ceva gresit daca o sa le trec pe aman2 in domeniu de activitate si o sa ma ocup de treaba cu auto mai tarziu cand o sa imi gasesc un garaj adecvat? Si mai am o dilema daca sunt angajat la stat pot sa fiu si patron si angajat la srl-d-ul meu ? Momentan vrea sa fac trb asta singur pana ma pun pe picioare pentru ca nu dispun de prea multe fonduri si nu vreau sa risc
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 09:46, 21 Ianuarie 2016
Buna ziua!

Secretul e că, la înfiinţare, plătiţi aceeaşi taxă indiferent de numărul de obiecte de activitate. Dacă modificaţi ulterior, plătiţi destul de mult. Obiectele de activitate menţionate de Dvs. nefiind obiecte care să fie unice pentru un SRL, le puteţi include liniştit în actul constitutiv. Şi puteţi cere autorizarea lor împreună, de la început, la Registrul Comerţului.

Dacă nu sunteţi funcţionar public nu există incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema mare MateucaCristi MateucaCristi Ma gandesc sa imi fac un srl (prima firma pe care o fac) va fi cu prestari servici curatenie nespecializate la domiciliu si curatare interior auto. Sediul o sa ... (vezi toată discuția)
Domenii de activitate srl - platitoare vs. neplatitoare de tva - act constitutiv kokolyko kokolyko Buna seara. Vreau sa infiintez o SRL, iar in actul constitutiv am precizat domeniul si activitatea principala si am o nelamurire referitoare la activitatile ... (vezi toată discuția)
Srl d reluflorea reluflorea O firma cu obiect de activitate deratizare - dezinsectie, s-ar putea incadra in acest program - SRL D ? Respectand pasii si criteriile impuse, nu am gasit daca ... (vezi toată discuția)