avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

Buna dimineata.Am si eu,ca tot romanul,care doar cand il arde buza isi aminteste#-o...o mai veche problema care acum a devenit de actualitate.Am condus un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice,mi-a fost suspendat permisul,am facut contestatie,am pierdut...Am mers la Politie sa predau permisul,nu mi l-au primit pt ca nu aveam hotararea definitva de la Judecatorie.Mi s-a spus sa astept ''hotararea'' pt a putea preda permisul.Am asteptat,anii au trecut (se intampla in 2010)....Intre timp am ajuns sa locuiesc in Anglia.Acum cateva zile am fost instiintat de parinti ca am primit hotararea definitiva si ca ar trebui sa predau permisul.Ce ar trebui sa fac avand in vedere ca mi-am si preschimbat permisul in Anglia.Acum detin permis UK.Va foarte multumesc si pt ca m-ati citit si pt eventualele raspunsuri.Zi faina sa aveti.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2016
typhoon73, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Rdfc Rdfc Se poate cere restiruirea permisului până la pronuntarea unei hotărâri judecătorești? Cui ar trebui să mă adresez? Mentio ez că permisul a fost ... (vezi toată discuția)
Permis auto suspendat ortansa77 ortansa77 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspus la urmatoarea intrebare.....postioara:D Sotului meu i s a ridicat permisul acum 2 ani de zile , ... (vezi toată discuția)