avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru alcool

buna ziua la un control de rutina al politiei rutiere am fost depistat cu 0,46 alcolemie in aerul expirat pe data de 15 mai 2009 dupa care am fost dus la probele de sange ami poate lamuri cineva de ce nu au venit rezultatele la sange nici macar in ziua de astazi au trecut doua luni si jumatate de atunci?va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 06:58, 30 Iulie 2009
B-)Buna ziua
Nu au venit rezultatele analizelor fiindca traim in Romania si asta le ocupa la unii tot timpul! Dar , doar la unii!
Nu va speriati ..este ceva devenit normalitate in lunile de vacanta. Insa daca depasiti pragul de 0,8 sa cereti recalculare! Fiindca fapta devine infractiune dupa acel prag!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - 0.57 etilotest, plata analize, consecinte, pedeapsa BRaul BRaul Buna ziua, am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta si pe mine careva, pe data de 03.02.2013 am fost oprit de politia rutiera care au constatat ca am condus ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)