Ma confrunt cu o mica problema legata de o informare pe care am primit-o de a fondul de pensii care imi administreaza pensia obligatorie privata , care suna cam asa :"
Dorim sa te informam ca, in urma unor verificari efectuate de catre Casa Nationala de Pensii Publice, s-a constatat o neconcordanta intre datele personale cu care figurezi in evidentele Fondului de Pensii Administrat Privat NN si cele cu care esti inregistrat(a) in Registrul de Evidenta al Populatiei. Mai exact, numele tau din registrele Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date este la nume mai putin cu o litera.
Cei de la fondul de pensii imi solicita niste documente in acest sens pentru actualizarea datelor.
Care ar fi pasii de urmat? Sa le cer dovada celor de la pensii , iar in cazul in care o obtin sa merg la evidenta populatiei de sector sa incerc sa mi se corecteze eroarea?Ati mai auzit de cazuri asemanatoare?Documentele solicitate de la pensii sunt documente ge: copie BI,certificat nastere , casatorie.Pot trimite astfel de copii prin curier sau ar fi recomandabil sa le depun personal.
Cu multumiri,
Verificati mai intati la NN unde aveti pensia privata, sa nu va fi introdus datele gresite. Faceti o actualizare de date si apoi mergeti la Evidenta Polulatiei.