avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor inchirieri camere in scop turistic (1-5 camere)
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

inchirieri camere in scop turistic (1-5 camere)

1)Buna ziua, as dori sa stiu conform noii legislatii 2016 daca inchiriez in scop turistic ca si pesoana fizica (proprietar) - 5 camere , am nevoie de autorizatie de functionare de la primarie? si daca trebuie sa fac modificarea destinatiei in CF?
2) Daca exista posibilitatea sa inchirieze altcineva decat proprietarul ? (mi sa comunicat de la ANAF ) ca nu poate sa inchirieze nimeni altcineva decat proprietarul chiar daca exista contract de comodat sau contract de inchiriere.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Inchiriere camere raluca_filk raluca_filk Subiect: inchirieri camere in scop turistic (1-5 camere) 1)Buna ziua, as dori sa stiu conform noii legislatii 2016 daca inchiriez in scop turistic ca si ... (vezi toată discuția)
Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic ... Adrian Pintea Adrian Pintea Contract comodat între soți pentru închiriere în scop turistic Casa cu un etaj este de tip locuință colectivă, așa este autorizația de construcție, ... (vezi toată discuția)
Camere de inchiriat in locuinta personala in scop turistic teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua. Spuneti-mi va rog,daca eu am disponibile 2 sau 3 camere pe care vreau sa le inchiriez in scop turistic ocazional ,in medie 3 luni ,cum ... (vezi toată discuția)